06 512 600 07 info@wiisevents.nl
Selecteer een pagina

Op zaterdag 26 mei 2018 liggen in Langweer 100 valken voor de wal. Het Lemans startschot valt om 16.00 uur. Dan rennen de bemanningen naar hun schip en maken dat ze wegkomen. De vaartocht voert de schepen vanuit de haven van Langweer naar het keerpunt op de Goingarijpster Poelen. Vandaar gaat het over de Langweerder vaart terug naar de Haven. Daar vindt later op de avond de prijsuitreiking plaats.

Het palaver vindt plaats in Café de Drie Zwanen. De finish van de 2e Valkenregata is rond 18.00 uur. Om 19.00 uur wordt het wedstrijdwater gesloten. De officiële prijsuitreiking vindt plaats om 21.00 uur, ook weer in en om café de Drie Zwanen in het hart van Langweer. Inschrijven kan via t.z.t. via  www.valkenregatta.nl

Aantal personen:
12

Datum:
In overleg

Inclusief::
Toegang ijsbaan
Ontvangst met koffie & thee

Prijs:
75,- p.p.

Powered by

Wiis events
Langweer
events@wiisevents.nl
www.wiisevents.nl
06 51 26 00 07

Wiis events bedenkt en realiseert betere events op en rond het (bevroren) water.